Bohuslän

Bohuslän är Sveriges västligaste landskap och beläget vid Skagerrak på västkusten. Landskapet gränsar i norr till Norge och i öster till Dalsland och Västergötland. I söder går gränsen till Västergötland tvärs över Hisingen i Göteborgs kommun.

I Bohuslän ligger värmlänningarnas käraste semesterpärlor såsom Smögen, Kungshamn, Grebbestad, Strömstad och Lysekil.

Upplev Bohusläns saltstänkta skärgård med paddling, skaldjursbuffeér, bad och båtliv, sälsafaris, spännande kultur och kusnära boenden.

Här finns något för alla oavsett om du söker det stora äventyret eller vill njuta av lugnet och tystheten.

Visa boenden »

Dalarna

Transtrandsfjällen eller Sälenfjällen är Sveriges sydligaste fjällområde och ligger strax väster om Transtrand och Sälen i Malung-Sälens kommun i Västra Dalarna. Fjälltopparna är kring 900 meter över havet.

Visa boenden »

Nordvärmland

Branäs är en vintersportort någon mil söder om Sysslebäck i norra Värmland. Branäs alpina skidanläggning har 29 nedfarter, 20 liftar och 415 meter fallhöjd vilket är den tionde största fallhöjden i Sverige.

Visa boenden »

Värmland

Drömmen om en total naturupplevelse i en stilla rofylld miljö uppfylls i vår fina fritidsby mitt i västra Värmland, några mil söder om Arvika.Här hittar du vildmarken med allt det typiska för de orörda Värmlandsskogarna. Här finns glittrande skogssjöar, älgmossar, fiskrika sjöar, bad och fina vandringsleder. I lilla Lesjön, Sarvtjärn,Södra Mörttjärn och Östra Hagtjärn fiskas ädelfisk och i Kolsjön gäller allfiske.

Vid Kolsjön har du en fin badplats med bryggor, en stor fin grillplats samt bord och bänkar. Ett antal vandringsleder finns i närheten av fritidsbyn, bl.a. runt Lilla Lesjön där två vindskydd och tre fiskebryggor finns. Ett vindskydd finns även uppe på Linbråtsfjället.

För barnen finns en fin lekplats alldeles utanför stugorna och för hela familjen finns en boulebana.

Fritidsbyn är belägen i Sölje mellan Lilla Lesjön och Kolsjön.

Längtar du efter lugnet, härlig skogsluft och fågelkvitter då är Lesjön något för dig.

Visa boenden »

Öland

Sedan Ölandsbron invigdes 1972 har Borgholm blivit en av landets populäraste turiststäder. Under några intensiva sommarveckor besöks staden av tusentals turister. Efter en promenad på Storgatan så upptäcker man ganska snart att det är en stad att handla, flanera och trivas i. Billerud Fritids två hus ligger ca 10 kilometer söder om Borgholm inom Ekerums fritidsområde. Husen har gångavstånd till en av Sveriges populäraste golfbanor. Ekerums golfbana är berömd för sitt fina läge alldeles vid havet och för de vackra omgivande ekaskogarna.

Nära är det också till härligt havsbad vid en vik av Kalmarsund. Nästa gång kanske det blir din tur att uppleva öns blåa nyanser som inte finns någonannanstans i Sverige och de härligt långa sandstränderna.

Visa boenden »

Spanien

Fuengirola är en spansk kommun och stad i provinsen Malaga belägen 30 kilometer från staden Malaga. Den omfattar 10 kvadratkilometer och har 77 397 invånare. Staden gränsar i öster till Benalmadena och i norr och väster till Mijas, rakt söderut ligger Medelhavet. Fuengirola är en av solkustens populäraste semesterorter där det finns något för alla. Här bor du i en modern kosmopolitisk stad som samtidigt har den genuina spanska känslan. Njut av mat från hela värden.

Som stad är Fuengirola ett semesterparadis med mängder av saker att göra, det finns ett stort utbud av shopping, resturanger, barer och internationella fester. Självklart finns här den 8 km långa sandstranden där du kan njuta av bad eller en drink i en av strandbarerna. Och vill du ha mer omväxling  så är det nära till det vackra Sierra Nevada och skidåkning.

Visa boenden »

Stockholm

I Stockholm har vi hyrt hotellrum på helgerna alltså fredag till söndag. Vi har hyrt 2 st vanliga dubbelrum på Best Western Kom hotel som ligger på Döbelnsgatan 17. Hotellet ligger med ett bra läge i city och ägs av KFUK-KFUM Central som är en ideell förening. Cityhotellet har lobbybar, café, resturang, gym med bastu och garage. I matsalen serveras stor frukostbuffé varje morgon.

 

Visa boenden »

Göteborg

I Göteborg har vi hyrt ett st dubbelrum varje helg mellan fredag och söndag på STF Göteborgs City Hotel. Hotellet ligger på Drottninggatan 63-65. På hotellet serveras frukostbuffé varje morgon och det finns gratis wi-fi.

Göteborg är Sveriges näst största tätort efter Stockholm  och Nordens femte största med omkring 550 000 invånare i tätorten.

Staden kallas även Julstaden för just julen är en magisk tid i Göteborg. När dygnet är som allra mörkast lyser den vackra staden starkare än någonsin. De tre kilometer långa ljusstråken bildar ett gnistrande pärlband som löper ända från Lilla Bommen till Liseberg.

Under sommaren är Göteborgs skärgård underbar med ett tjugotal öar med tusentals unika platser att upptäcka. Bara en kort resa från centrala Göteborg kan du strosa längs pittoreska gränder, ljuvliga stränder, i naturreservat och längs fina promenadstigar. Dessutom finns det gott om andra aktiviteter som sälsafari,fisketurer,spännande matupplevelser, bad och båtutflykter.

Visa boenden »

Ullared

Billerud Fritid har ett avtal med Gekås Camping där ni kan hyra 4-bäddsstuga till rabatterat pris.

Ullared är en tätort i Falkenbergs kommun och kyrkbyn i Ullareds socken i Hallands län. Här ligger varuhuset Gekås, Skandinaviens största och ett shoppingparadis för dig som gillar att handla. Här hittar du allt till hemmet som får plats i en bil.

 

Visa boenden »