Aktuellt

 • Lottning av vinterstugorna är klar!

  2020-10-21

  Ni som har blivit dragna i lottningen har fått en bokning i er mail från  christina.storaenso@bjorsta.se så var uppmärksamma så det inte hamnar i skräpposten. Ni får gärna skicka ett mail och bekräfta att ni vill ha den tilldelade stugan eller återkomma så fort som möjligt med att avboka för det står många i kö.

  Ni som inte fick nåt i lottningen denna gång har fått ett mail från Mikael.e.karlsson om detta. Skulle det vara någon som inte hittar något mail överhuvudtaget så får ni höra av er till oss.

   

 • Info Lesjön!

  2020-10-14

  Vill informera alla er som hyrt stuga i Lesjön att vi har problem med möss i stugorna, vaktmästaren gör så gott hon kan med fällor och andra verktyg men ingenting har hjälpt hittills. Har även fått rapporter från gäster som har fått in möss i sina bilar som gnagt sönder slangar och elkablar för dom. Vi har full förståelse om ni vill avboka.

   

   

 • Vi öppnar upp alla stugor i Sverige från den 13/6 med RESTRIKTIONER!

  2020-06-05

  Vi öppnar upp alla platser i Sverige med restriktioner. Ni som har bokningar och för er som vill boka innebär det boende med ansvar. Ni får INTE vara fler än en familj i varje stuga och absolut inte fler än det finns riktiga sängar för. Det är inte tillåtet att få påhälsningar av släkt och vänner. Detta kommer att kontrolleras av våra vaktmästare. När ni behöver handla så låt endast 1 person gå in i affären för att respektera lokalbefolkningen och för att skydda er själva. Känner ni minsta symptom innan ni ska åka så stanna hemma, avbokningen är fri och ni får pengarna tillbaka. Får ni symptom på plats, vänd hemåt direkt för det finns för få vårdplatser i dessa kommuner. Avresestädning är viktigare än någonsin, se till att torka ALLA ytor med rengöringsmedel inklusive handtag, viruset kan leva upp till 5 dagar på hårda ytor så det är jätteviktigt att rengöra ordentligt.

  RESPEKTERA DESSA RESTRIKTIONER OCH DESSA GÄLLER PÅ ALLA VÅRA ANLÄGGNINGAR FRAMÖVER. 

 • Hotellrabatt

  2019-11-12

  Vi har en fast summa i budget så skulle fler personer ansöka än vad pengarna räcker till så lottar vi precis på samma sätt som vi gör med våra stugor. På kvittot som lämnas in ska den anställdes namn och pris framgå tydligt. När du ansöker ska du skicka med giltigt kvitto samt namn, adress, personnummer och bank/bankkonto. Allt ska vara inlämnat senast den 15/12 och utbetalning sker innan nyår. Det gäller rena hotellnätter men däremot från hela världen. Kvitton på hotellrum bokade via Billerud Fritid gäller ej! Hotellrabatten gäller ej för pensionärer.

  2020 kommer vi att ha två dubbelrum på Best Western Kom i Stockholm priset är 700 kr/natt inklusive frukost. Hotellen kan bokas tidigast 3 månader innan ankomst. Pensionärer kan boka i mån av plats tidigast 1 månad innan.

   

   

   

 • Scandicavtalet klart för 2020

  2019-11-12

  Utvalda hotell är tillgängliga till ett fast pris och de andra till en % rabatt på det publika FLEX-priset.

  Sverige 830 för enkelrum, 950-1000kr för dubbelrum, övriga länder 5% rabatt.

  Gäller alla Scandichotell förutom Downtown Camper och Haymarket by Scandic. Grand Central ligger oftast högre i pris än de övriga Scandichotellen. Klicka på nedanstående länk för att komma direkt till Scandics bokning.

  https://www.scandichotels.se/sverige?bookingcode=D000028717 • Nu kan du köpa fiskekort till Lesjön med QR-koder!

  2019-05-10

  Öppna bifogad länk och scanna den kod som du vill ha och sen är det bara att visa kontrollanterna din svishbetalning.

  Koderna kommer att sitta uppe vid de olika sjöarna i Lesjön samt vid anslagstavlan som sitter på vänster sida när du svänger av vid Sölje herrgård.

  FISKEKORT_Swish_med_QR-koder_Hemsidan_2019.pdf

 • Nya dataskyddsförordningen GDPR

  2018-05-24

  Vi vill därför informera er om att när ni nyttjar vårt utbud av stugor, lägenheter, hotell och hotellrabatter så godkänner ni samtidigt att vi lagrar era personuppgifter i våra datasystem.

  Vi vidarebefordrar aldrig era uppgifter till någon eller något annat företag utan använder uppgifterna endast för att rapportera eventuella förmånsbeskattningar till Skatteverket. Är det någon som inte vill att vi har uppgifterna i våra system är ni välkommen att kontakta oss så raderar vi er från Billerud Fritid.

 • Köp av fiskekort i Lesjön!

  2017-07-28

  Eftersom många struntar i att betala sina fiskekort så har vi skaffat ett Swishnummer som ni kan använda vid köp av fiskekort, hyra av båt och kanot. Ni skriver bara i numret på fiskekortet under meddelande så ser vi vem som är kund. Kontroller kommer att göras tätare och då ska ni kunna visa upp betalningen för kontrollanten.

  Swishnummer: 123 315 7153

 • Lakanspaket.

  2013-05-14

  Nu har ni som hyr stugor elller lägenheter av oss möjligheten att även boka lakanspaket som finns i stugan när ni kommer. Lakanen är en serie miljövänliga sängkläder för korttidsbruk som passar perfekt när det behövs ett alternativ till sängkläder av textil utan att göra avkall på komforten. Med andra ord så kan vi till självkostnadspriset 40kr/pkt erbjuda er bomullsmjuka sköna sängkläder som ni kan efter användande kasta i återvinningen innan ni åker hem. Pkt består av ett örngott, ett lakan och ett påslakan. Säg till vid bokningen av stugan/lägenheten så slipper ni ta med er hemifrån.