Aktuellt

 • Dags att söka stipendium!

  2018-01-23

  Christian Storjohanns Stiftelse, som delar ut studiestipendier till ungdomar för eftergymnasial utbildning, måste ha er (eller ert barns) ansökan senast 15 mars.

  Christian Storjohanns Stipendeifond, som delar ut stipendier till anställda för resor och studier i utlandet, måste ha er ansökan senast 15 mars.

  Mer info och ansökningsblankett finns under rubriken "Om Billerud Fritid", eller på www.storjohann.se.

 • Föreningsbidrag

  2018-01-23

  Nu är det dags för ideella föreningar att söka anslag ur Billeruds Sociala Fond. Sista ansökningsdag är 15/3. Ansökningsblankett finns under fliken Om Billerud Fritid. Ändamål för ansökningarna kan exempelvis vara investeringar i byggnader, anläggningar och teknisk utrustning. Inga anslag lämnas för drift och förbrukningsmateriel. Har ni funderingar kan ni vända er till Mikael Karlsson på telefon 070-556 40 63.

  Obs! Ny postadress:

  Billeruds Sociala Fond

  Udden

  663 29 SKOGHALL

 • Scandic-avtalet

  2018-01-20

  Bokningskoden är D000028717 och det går att boka på www.scandichotels.com samt att det går att ringa till hotellen och boka.

 • Köp av fiskekort i Lesjön!

  2017-07-28

  Eftersom många struntar i att betala sina fiskekort så har vi skaffat ett Swishnummer som ni kan använda vid köp av fiskekort, hyra av båt och kanot. Ni skriver bara i numret på fiskekortet under meddelande så ser vi vem som är kund. Kontroller kommer att göras tätare och då ska ni kunna visa upp betalningen för kontrollanten.

  Swishnummer: 123 315 7153

 • Lakanspaket.

  2013-05-14

  Nu har ni som hyr stugor elller lägenheter av oss möjligheten att även boka lakanspaket som finns i stugan när ni kommer. Lakanen är en serie miljövänliga sängkläder för korttidsbruk som passar perfekt när det behövs ett alternativ till sängkläder av textil utan att göra avkall på komforten. Med andra ord så kan vi till självkostnadspriset 40kr/pkt erbjuda er bomullsmjuka sköna sängkläder som ni kan efter användande kasta i återvinningen innan ni åker hem. Pkt består av ett örngott, ett lakan och ett påslakan. Säg till vid bokningen av stugan/lägenheten så slipper ni ta med er hemifrån.