Aktuellt

 • VI STÄNGER!

  2020-04-01

  P.g.a rådande omständigheter med Corona-viruset så följer vi regeringens rekommendationer och stänger ner anläggningarna under april månad till att börja med. Vi får se i förlängningen hur det utvecklar sig. April månad är den månaden som smittskyddsläkarna säger att den största smittspridningen kommer att ske. Vi måste därför ta vårt ansvar och stänga ner. Vi hoppas ni har full förståelse för detta och att bättre tider kommer framgent.

  Stängningen gäller Västkusten, Öland, Branäs och Transtrand.

  Spanien är naturligtvis stängt och kommer förmodligen inte att öppnas på länge.

 • Viktig information!

  2020-03-31

  En uppmaning och vädjan till er som ska resa till våra stugor/lägenheter under våren.

  Känner du minsta symtom på förkylning, ont i halsen, hosta eller feber, STANNA HEMMA.


  Börjar ni känna symtom på plats så vänd hemåt omedelbart, det finns bara vårdplatser till de lokala invånarna på de flesta ställen i Sverige.

  Tänk på hygienen och städa extra noga när ni avreser från stugan, var noga med att torka alla ytor ordentligt, alla handtag också. Var noga med att ta med riktigt rengöringsmedel och slarva inte.

  Se till att handla med er det mesta så ni slipper besöka affärer i onödan.

  Vi är i ett känsligt läge i Sverige så alla måste ta ANSVAR.

 • Information angående Spanien.

  2020-03-16

  Ni som har bokningar i Spanien får naturligtvis avboka utan avgift och för er som redan har betalat in får höra av er till oss så betalar vi tillbaka avgiften till er.

  Var rädda om er och tvätta händerna ordentligt!

 • Hotellrabatt

  2019-11-12

  Vi har en fast summa i budget så skulle fler personer ansöka än vad pengarna räcker till så lottar vi precis på samma sätt som vi gör med våra stugor. På kvittot som lämnas in ska den anställdes namn och pris framgå tydligt. När du ansöker ska du skicka med giltigt kvitto samt namn, adress, personnummer och bank/bankkonto. Allt ska vara inlämnat senast den 15/12 och utbetalning sker innan nyår. Det gäller rena hotellnätter men däremot från hela världen. Kvitton på hotellrum bokade via Billerud Fritid gäller ej! Hotellrabatten gäller ej för pensionärer.

  2020 kommer vi att ha två dubbelrum på Best Western Kom i Stockholm priset är 700 kr/natt inklusive frukost. Hotellen kan bokas tidigast 3 månader innan ankomst. Pensionärer kan boka i mån av plats tidigast 1 månad innan.

   

   

   

 • Scandicavtalet klart för 2020

  2019-11-12

  Utvalda hotell är tillgängliga till ett fast pris och de andra till en % rabatt på det publika FLEX-priset.

  Sverige 830 för enkelrum, 950-1000kr för dubbelrum, övriga länder 5% rabatt.

  Gäller alla Scandichotell förutom Downtown Camper och Haymarket by Scandic. Grand Central ligger oftast högre i pris än de övriga Scandichotellen. Klicka på nedanstående länk för att komma direkt till Scandics bokning.

  https://www.scandichotels.se/sverige?bookingcode=D000028717 • Nu kan du köpa fiskekort till Lesjön med QR-koder!

  2019-05-10

  Öppna bifogad länk och scanna den kod som du vill ha och sen är det bara att visa kontrollanterna din svishbetalning.

  Koderna kommer att sitta uppe vid de olika sjöarna i Lesjön samt vid anslagstavlan som sitter på vänster sida när du svänger av vid Sölje herrgård.

  FISKEKORT_Swish_med_QR-koder_Hemsidan_2019.pdf

 • Nya dataskyddsförordningen GDPR

  2018-05-24

  Vi vill därför informera er om att när ni nyttjar vårt utbud av stugor, lägenheter, hotell och hotellrabatter så godkänner ni samtidigt att vi lagrar era personuppgifter i våra datasystem.

  Vi vidarebefordrar aldrig era uppgifter till någon eller något annat företag utan använder uppgifterna endast för att rapportera eventuella förmånsbeskattningar till Skatteverket. Är det någon som inte vill att vi har uppgifterna i våra system är ni välkommen att kontakta oss så raderar vi er från Billerud Fritid.

 • Köp av fiskekort i Lesjön!

  2017-07-28

  Eftersom många struntar i att betala sina fiskekort så har vi skaffat ett Swishnummer som ni kan använda vid köp av fiskekort, hyra av båt och kanot. Ni skriver bara i numret på fiskekortet under meddelande så ser vi vem som är kund. Kontroller kommer att göras tätare och då ska ni kunna visa upp betalningen för kontrollanten.

  Swishnummer: 123 315 7153

 • Lakanspaket.

  2013-05-14

  Nu har ni som hyr stugor elller lägenheter av oss möjligheten att även boka lakanspaket som finns i stugan när ni kommer. Lakanen är en serie miljövänliga sängkläder för korttidsbruk som passar perfekt när det behövs ett alternativ till sängkläder av textil utan att göra avkall på komforten. Med andra ord så kan vi till självkostnadspriset 40kr/pkt erbjuda er bomullsmjuka sköna sängkläder som ni kan efter användande kasta i återvinningen innan ni åker hem. Pkt består av ett örngott, ett lakan och ett påslakan. Säg till vid bokningen av stugan/lägenheten så slipper ni ta med er hemifrån.