Aktuellt

 • Höstledigt i Fuengirola

  2019-09-20

  Ledigt 8-15/11.

  Lägenhet för 4 personer.

  Först till kvarn!

 • Hotell och hotellrabatt 2019

  2019-09-19

  Inför 2019 höjer vi hotellrabatten till 800 kr/person och år. Vi har en fast summa i budget så skulle fler personer ansöka än vad pengarna räcker till så lottar vi precis på samma sätt som vi gör med våra stugor. På kvittot som lämnas in ska den anställdes namn och pris framgå tydligt. När du ansöker ska du skicka med giltigt kvitto samt namn, adress, personnummer och bank/bankkonto. Allt ska vara inlämnat senast den 15/12 och utbetalning sker innan nyår. Det gäller rena hotellnätter men däremot från hela världen. Kvitton på hotellrum bokade via Billerud Fritid gäller ej! Hotellrabatten gäller ej för pensionärer.

  2019 kommer vi att ha två dubbelrum på Best Western Kom i Stockholm och ett dubbelrum på STF City i Göteborg. priset är 700 kr/natt inklusive frukost. Hotellen kan bokas tidigast 3 månader innan ankomst. Pensionärer kan boka i mån av plats tidigast 1 månad innan.

   

  Använd gärna bokningskod D000028717 när du bokar Scandichotell så får du lite rabatt plus att du kan lämna in kvittot till oss.

 • Dags att ansöka för vinterstuga!

  2019-09-06

  Dags att boka vinterstuga

  Vinterlottning19-20.pdf

 • Nu kan du köpa fiskekort till Lesjön med QR-koder!

  2019-05-10

  Öppna bifogad länk och scanna den kod som du vill ha och sen är det bara att visa kontrollanterna din svishbetalning.

  Koderna kommer att sitta uppe vid de olika sjöarna i Lesjön samt vid anslagstavlan som sitter på vänster sida när du svänger av vid Sölje herrgård.

  FISKEKORT_Swish_med_QR-koder_Hemsidan_2019.pdf

 • Scandic-avtalet klart för 2019

  2018-10-28

  Överenskommelsen gäller för samtliga Scandic i Sverige: 830 kr enkelrum och 930 kr för dubbelrum ( gäller ej Hy Market och Grand Central). Priset inkluderar frukostbuffé.

  Överenskommelsen gäller i mån av plats och Scandic förbehåller sig rätten att begränsa antalet rum till avtalspriser. Priset gäller under helger och lovperioder.

  I avtalet ingår också en rabatt på 5% i Danmark, Finland, Tyskland, Norge och Polen.

  Bokningskoden måste användas vid bokning via www.scandichotels.se eller via tel. 08-517 517 00

  Om du blir medlem i Scandic Friends så får du ytterligare fler förmåner, gå in och läs på

  https://www.scandichotels.se/scandic-friends/bli-medlem

 • Nya dataskyddsförordningen GDPR

  2018-05-24

  Vi vill därför informera er om att när ni nyttjar vårt utbud av stugor, lägenheter, hotell och hotellrabatter så godkänner ni samtidigt att vi lagrar era personuppgifter i våra datasystem.

  Vi vidarebefordrar aldrig era uppgifter till någon eller något annat företag utan använder uppgifterna endast för att rapportera eventuella förmånsbeskattningar till Skatteverket. Är det någon som inte vill att vi har uppgifterna i våra system är ni välkommen att kontakta oss så raderar vi er från Billerud Fritid.

 • Enkät 2018

  2018-05-17

  Vill ni läsa själva så öppna bara bifogade länk här.enkat-2018.pdf

 • Köp av fiskekort i Lesjön!

  2017-07-28

  Eftersom många struntar i att betala sina fiskekort så har vi skaffat ett Swishnummer som ni kan använda vid köp av fiskekort, hyra av båt och kanot. Ni skriver bara i numret på fiskekortet under meddelande så ser vi vem som är kund. Kontroller kommer att göras tätare och då ska ni kunna visa upp betalningen för kontrollanten.

  Swishnummer: 123 315 7153

 • Lakanspaket.

  2013-05-14

  Nu har ni som hyr stugor elller lägenheter av oss möjligheten att även boka lakanspaket som finns i stugan när ni kommer. Lakanen är en serie miljövänliga sängkläder för korttidsbruk som passar perfekt när det behövs ett alternativ till sängkläder av textil utan att göra avkall på komforten. Med andra ord så kan vi till självkostnadspriset 40kr/pkt erbjuda er bomullsmjuka sköna sängkläder som ni kan efter användande kasta i återvinningen innan ni åker hem. Pkt består av ett örngott, ett lakan och ett påslakan. Säg till vid bokningen av stugan/lägenheten så slipper ni ta med er hemifrån.